Ofte stillede spørgsmål

Hvor mange kalorier og kulhydrater er der i en enkelt Jelly Belly® jelly bean?

Der er 4 kalorier i hver jelly bean, eller ca. 100 kalorier i hver portion (25 stk.). De indeholder cirka 1 gram kulhydrat hver og ingen fedt. Jelly Belly® jelly beans giver en tilfredsstillende smagseksplosion med moderat kalorieindhold. De er også certificeret som kosher af den Ortodokse Union.

Hvad adskiller Jelly Belly® jelly beans og Jelly Bean Chokolate Dips®?

Jelly Belly® jelly beans har en smagssat skal, der omgiver den bløde midte. Jelly Bean Chocolate Dips® er fremstillet ved at overtrække midten af en jelly bean med mørk chokolade.

Indeholder Jelly Belly® gluten?

Vi anvender ikke hvede, rug, byg eller havre i grundopskriften til Jelly Belly® jelly beans. Den modificerede stivelse, vi anvender i produktionen af vores jelly beans, er majsstivelse.

Hvor mange Jelly Belly® jelly beans går der på et kilo?

Der går 882 Jelly Belly® jelly beans på et kilo. Alle tal er naturligvis cirkatal.

Indeholder Sunkist® Fruit Gems og Orange Slices gelatine?

Sunkist® Fruit Gems og Oranges Slices er fremstillet med citruspektin og indeholder ikke gelatine.

Hvor lang tid tager det at fremstille en Jelly Belly® jelly bean?

Det tager 7 til 21 dage at lave en Jelly Belly® jelly bean, og det passer! Det er en indviklet proces, der udføres af dygtige slikmagere, som benytter både moderne metoder og ældgamle teknikker.

Hvilken type chokolade anvendes i Jelly Bean Chocolate Dips®?

Jelly Bean Chocolate Dips® er fremstillet med mørk chokolade.

Hvad er Sport Beans®?

Sport Beans® jelly beans er de første af deres slags af nye jelly bean-produkter fra producenten af Jelly Belly®! De er specielt udviklet til at give brændstof til din krop, når du træner.

Hvad adskiller Jelly Belly® jelly beans fra andre jelly beans?

Jelly Belly® jelly beans adskiller sig fra almindelige jelly beans, på grund af deres autentiske og intense smag, antallet af smagsvarianter, den mindre størrelse, de strålende farver og selvfølgelig Jelly Belly-navnet på hver af dem. Jelly Belly jelly beans er udviklet til sofistikerede ganer, og de fleste smagsvarianter indeholder fine naturlige ingredienser, hvor det er muligt, til at give dem smag, f.eks. chokolade, kokos, frugtjuicekoncentrat og frugtpuré fra blandt andet jordbær, pære og banan. Disse "ægte" smagsvarianter er blandet i midten og skallen.

Hvad adskiller Sport Beans® jelly beans fra almindelige jelly beans?

Sport Beans® jelly beans er specielt udviklet med sportspræstationer i tankerne. Sport Beans jelly beans er en kilde til let fordøjelige kulhydrater til brændstof, elektrolytterne natrium og kalium for korrekt væskebalance og B1-, B2-, B3- og C-vitaminer for energi stofskifte og sundhed.